Gezinnig Weekly roze

Gezinnig Weekly is een blanco weekoverzicht dat je op verschillende manieren kunt gebruiken: als takenschema, weekplanner of opvoedhulpje. Print ‘m uit, zo vaak je wilt.

  1. Teamwork taken (takenschema)
    Gebruik het schema om af te spreken wie wanneer welke taken uitvoert in je gezin. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Noteer aan de linkerkant de taken (bijvoorbeeld koken, tafel dekken/afruimen en huisdier eten geven) en vul per dag de namen in.
  2. Weekplanner (weekoverzicht)
    Het weekschema is ook geschikt om als weekagenda te gebruiken. Wat moeten jullie deze week doen en niet vergeten? Noteer aan de linkerkant de namen van alle gezinsleden, en noteer per dag de activiteiten (bijvoorbeeld gymles op school, sporttrainingen, de yogales van mama, de tandarts of een partijtje).
  3. Opvoedhulpje (zelfstandigheid bevorderen)
    Wat kan je kind al zelfstandig doen? En hoe kun je gewenst gedrag op een positieve manier stimuleren? Noteer aan de linkerkant activiteiten die je kind zelfstandig kan uitvoeren of onderwerpen waar je samen naar wilt kijken. Is het vandaag gelukt om niet te mopperen tijdens het eten? Is het gelukt om zelf de schoenen aan te doen? Zet per dag een kruisje of plak een sticker.

 

Vul je e-mailadres in om deze printable gratis te ontvangen