Betaalopties

Betaalmogelijkheden

 • iDeal – Betalen via iDeal is een veelgebruikte en veilige manier van elektronisch betalen. Te vergelijken met een PIN betaling in een winkel. 
 • PayPal – Je kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je jouw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard. Koppel je je Paypalaccount aan je bankrekening zorg er dan voor dat er voldoende saldo op je PayPalaccount staat voordat je je bestelling betaalt.
 • Cards – Je kunt ook betalen met MasterCard, Visa en eMaestro. Je kunt je cardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm. Als de card-maatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling. 
 • Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Ben je klant van de deelnemende banken en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je kunt direct je aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving. 
 • Handmatige overboeking (vooraf betalen)
  Ben je niet in de mogelijkheid om met bovenstaande middelen te betalen dan kun je kiezen om vooraf te betalen. Kies dan voor de betaalmethode ‘handmatige overboeking’. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de gegevens om het eindbedrag over te boeken. Je bestelling wordt verzonden zodra wij je betaling hebben ontvangen. Het kan 1 tot 3 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. 
 • Webshop Giftcard
  Sinds eind 2018 is Gezinnig acceptant van de Webshop Giftcard, een online cadeaukaart waarmee je kunt shoppen bij ruim 200 webwinkels. Per 1 september 2020 is het concept van Webshop Giftcard gewijzigd. Als je het saldo van je kaart wilt gebruiken in onze shop moet je de kaart eerst omzetten naar een cadeaukaart van onze shop (Gezinnig e-card). Dit kun je doen via deze link. Let op dat je bij gebruik je cadeaukaartnummer op de juiste plek invult: niet in het veld voor een ‘actiecode’ of ‘waardebon’, maar op de betaalpagina bij de betaaloptie Giftcards.
 • VVV cadeaukaart
  Sinds juni 2019 is Gezinnig acceptant van de VVV cadeaukaart. Let op dat je bij gebruik je cadeaukaartnummer op de juiste plek invult: niet in het veld voor een ‘actiecode’, maar op de betaalpagina. NB. Met ingang van 1 juli 2020 zijn transacties met VVV Cadeaukaart gelimiteerd tot €50. (Omdat deze cadeaukaarten worden gezien als ‘elektronisch geld’ vallen ze onder de werking van de nieuwe wet Wwft als onderdeel van de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5.) Doe je een betaling met je cadeaukaart met een hoger bedrag dan €50, wordt foutmelding ‘120’ getoond, ook al is het actuele saldo van je kaart hoger. Stel je hebt een cadeaukaart met een waarde van €100. Koop je iets van €75, dan betaal je €50 met het tegoed op je kaart en de resterende €25 met bijvoorbeeld iDeal. Het overige tegoed op de cadeaukaart kan je bij een volgende bestelling gebruiken.