Zin in 2018

Cliché, maar waar. Het jaar 2017 is voorbij gevlogen. Tijd om stil te staan bij wat hoogtepunten en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

In het voorjaar van 2017 vierden we een heuglijke mijlpaal: de verkoop van het 100.000ste kletsboek. Echt te gek dat we al zoveel kinderen en ouders een waardevol kletsmoment hebben gegeven met alle boeken. In mei waren we met een verkoopstand te gast op het Flavourites Feest. Bij aanvang pronkte er een tegeltje in onze stand, een cadeautje van de organisatie, met een tekst die ons doet smilen van oor tot oor: ‘Het woord gezinnig komt als het aan ons ligt in de Dikke Van Dale. Slim en handig voor gezinnen, dat zijn de musthaves van gezinnig.nl.’ Leuk hè?

In het najaar van 2017 is het (eindelijk) zo ver. We lanceren een nieuwe uitvinding waar we jaren op hebben gebroed: de Checkpad. Een dagplanner die de ochtend- en avondroutines versoepelt. Al aangekleed? Check! Brood gesmeerd en tanden gepoetst? Check! Op 28 september vond de perspresentatie plaats in strandtent Blijburg. Gastsprekers Eva Bronsveld en Tischa Neve hielden een presentatie over het belang van autonomie stimuleren bij kinderen. Dat is precies waar de Checkpad aan bijdraagt. Eva: ‘Kinderen worden op een leuke manier zelf verantwoordelijk voor dat wat ze te doen hebben. Doordat het in kleine stapjes wordt opgedeeld is het ook zeer geschikt voor kinderen die nog veel moeite hebben met het houden van overzicht. Ik ga er ook een paar bestellen voor thuis.’

En dan het nieuwe jaar, een jubileumjaar. In 2018 bestaat Gezinnig 10 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren met leuke en bijzondere acties. Hou dus onze nieuwsbrieven en social media heel goed in de gaten komend jaar. In het voorjaar lanceren we een nieuw kletsboek: de Kletspocket. Een klein en stoer boekje met 216 vragen en opdrachten om altijd en overal te kletsen. Het ontwerp is in volle gang en we kunnen je vast vertellen, het wordt prachtig. Ook staan de eerste afspraken met Duitse en Engelse partijen gepland, we gaan over de grens in het nieuwe jaar. Spannend en heel veel zin in. We wensen jou een kletsvol en gezond 2018 toe!