Wat is jouw favoriete Mini Mama Moment?

In het weekend voor Moederdag waren we op bezoek op de prachtige cadeauwinkel Het Appeltaartgevoel in Den Haag. Deze winkel had de aanwezigheid van auteur Annet de Vries ‘gewonnen’ om klanten kennis te laten maken met het boek Mini Mama Momenten. Een mooie plek om Annet te vragen naar haar favoriete Moment.

Bekijk de vlog ‘Wat is jouw favoriete Mini Mama Moment’ of lees hieronder de inhoud.

Even tien minuten voor jezelf. Een moment van rust, een moment om te ontspannen, een momentje om op te laden. Best lastig om die te vinden. Daarom ben ik zo blij dat we nu een boek in de collectie hebben, naast alle kletsboeken die je samen met je kinderen doet, een boek dat helemaal alleen voor de moeder is: Mini Mama Momenten.

In het boek Mini Mama Momenten staan 52 praktische manieren om beter voor jezelf te zorgen. Korte oefeningen met verdiepende informatie. Van dansen in je woonkamer, op date gaan met jezelf tot mediteren en stilstaan bij je verlangens.

Ik vroeg Annet, de schrijfster en illustrator van het boek, naar haar favoriete moment. Twee in een eigenlijk… Dat is toch blote voeten. Ik merk dat als ik te veel binnen heb gezeten, dat ik even naar buiten moet en met m’n blote voeten door het gras lopen en dat echt alles naar beneden zakt. En dan voel ik me weer helemaal levend.

En wat is mijn favoriete moment? Eigenlijk kan ik niet kiezen. Er zijn heel veel momentjes in het boek die ik fijn vind om te doen. Een beetje mediteren onder de douche, lekker in bad en theedrinken, met heel veel aandacht.

Wat is (of wordt) jouw favoriete moment?