Waarom kregen wij champagne?

Er was niemand jarig en toch was er zeker wat te vieren. Afgelopen weekend kregen Sabine en Rianne een fles bubbels omdat ze – als enige twee deelnemers – nog geen editie hebben overgeslagen: al tien jaar lang aanwezig op Flavourites Live!

Op de foto, van links naar rechts: Natascha (eigenaar Flavourites), Sabine (eigenaar van kledingmerk Talulabelle), Maya (organisator van Flavourites Live) en Rianne (eigenaar Gezinnig). Heel attent, en heel lekker!

Wat maakte deze editie van het feelgood event Flavourites Live zo leuk? Het is altijd een feest om onze klanten in het echt te zien en te spreken. Moeders die enthousiast vertellen over hoe leuk het is om te ‘slaapkletsen’ met hun kind en hun vriendin aansporen er ook eentje te kopen. Extra bijzonder dit jaar was de lancering van ons nieuwste boek: Mini Mama Momenten.

PAK JE MOMENT
Je kon kennis maken met het boek door 1 van de 52 momenten uit het boek live te ervaren in onze stand. We bouwden een rustgevend en huiselijk hoekje, inclusief een heerlijke stoel en schilderijtjes aan de muur. In tien doosjes en tasje zaten oefeningen en alle attributen die je nodig had voor een Moment. Je koos er een uit, ging lekker in die stoel zitten et voila, even 10 minuten tijd voor jezelf! Er was stoepkrijt, een springtouw en kleurplaten (spelen), een boomvisualisatie, rode sokken en pure chocolade (aarden) en ansichtkaarten die je aan jezelf schreef, die wij na het  weekend op de bus deden (date met jezelf).

TOP 5 MEEST GESHOPT
Dit zijn de meest geshopte producten, ofwel: de favorieten van de Flavourites bezoekers

 1. Slaapklets
  Een moeder vertelde dat haar zoon 80% minder vaak naar beneden kwam met ‘ik kan niet slapen’ sinds ze Slaapklets met hem doen. Mooi toch? Van dit dagboek voor de nacht bestaan vier edities: Slaapklets voor kleuters (4-7 jaar) en Slaapklets deel 1, 2 en 3 (6-12 jaar). De opzet van de drie delen is gelijk, de inhoud is uiteraard anders. Voor een waardevol moment van aandacht voor het slapengaan.
 2. Mini Mama Momenten
  Eén dame liet die drie boeken inpakken. Voor alle drie haar dochters. Superlief! Er waren ook vrouwen die zichzelf het boek cadeau deden. Goed idee! Mini Mama Momenten reikt 52 manieren aan om beter voor jezelf te zorgen. Een waardevolle investering in jezelf.
 3. Taalkwartetten
  Spaans, Duits, Engels, Italiaans of Frans. Spelenderwijs meer woorden leren. Ieder spel bevat 18 kwartetten over eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer, het weer en nog veel meer. Je kunt het spelen met woorden of (iets moeilijker) met hele zinnen (9+).
 4. Kletspocket
  Gooi drie dobbelstenen, leg ze naast elkaar en lees de vraag of opdracht op die pagina. Gezellig tijdens een familiediner, onder de kerstboom, op oudjaarsavond, onderweg in auto of trein. Dit boekje is leuk voor het hele gezin.
 5. Checkpad
  ‘Oooh, wat hándig!’ riepen bezoekers in koor. En dat is precies de reden waarom we ze hebben gemaakt. Met de Checkpad voorkom je het continu aansporen en herhalen in de ochtend of avond. Het stimuleert de zelfstandigheid van kinderen; ze kunnen precies zien wat er van ze verwacht wordt en het is leuk om taakjes af te vinken op dit apparaatje. Een win-win dus!