Voedingsjungle

Voedingsjungle werkt voor en samen met diverse partners aan projecten die bijdragen aan een gezonde eetopvoeding of een gezonde eetomgeving voor kinderen.

Michelle en Manon van de Voedingsjungle hebben een missie: ze zetten zich in om alle kinderen in Nederland een gezonde eetopvoeding te geven.

Ze maken scholingen op maat, schrijven (wetenschappelijk onderbouwde) teksten, ze ontwikkelen en implementeren voedingsbeleid op kinderopvang en scholen en ze verzorgen workshops op maat voor ouders of pedagogisch medewerkers.

In 2018 hebben ze een boek uitgebracht om antwoord te geven op de meest gestelde vraag: Wat is gezond voor mijn kind? Het boek ‘Wegwijs in de voedingsjungle’ is geschreven voor jonge ouders en voor iedereen die met jonge kinderen werkt. Het boek geeft je (onderbouwd) inzicht waarom iets gezond is (of juist minder gezond), zodat jij zelf kunt bepalen wat je goed vindt voor jouw kind.

Heb je een lastige eter? Of maak je je zorgen over het gewicht of de groei van je kind? Dan kun je contact opnemen voor een e-consult of persoonlijke begeleiding.