Uitnodiging showUP 4-5 september

Zondag 4 en maandag 5 september is Gezinnig present op de toonaangevende inkoopbeurs showUP. Deze editie vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Deze vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende internationale merken. Dat is meteen de charme van showUP: internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties. De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit.

Je vindt Gezinnig op standnummer C.92 in de growUP sectie (hal 7). Kom langs om onze Kletscollectie te bekijken én we hebben een leuke give-away om het 10-jarig bestaan van de allereerste Slaapklets te vieren.

Kijk voor meer informatie en gratis registratie op showup.nl. Tot ziens in Den Bosch!