Uitnodiging showUP 3-4 april

Zondag 3 en maandag 4 april kunnen we elkaar weer ontmoeten op de toonaangevende inkoopbeurs showUP in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Deze vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende internationale merken. Dat is meteen de charme van showUP: internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties. De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit.

Je vindt Gezinnig op standnummer B.95 in de growUP sectie in Hal 1. Kom langs om de nieuwste titel van onze kletsserie Emotieklets te bekijken. We presenteren interessante voordeelpakketten en we trakteren op gratis boekensteunen. Kijk voor meer informatie en gratis registratie op showup.nl. Hopelijk tot ziens in Vijfhuizen!