Survivallen in de gezinshectiek

Al meer dan tien jaar verdiept Gezinnig zich in onderwerpen die te maken hebben met gezinshectiek, ouderschap, planning en communicatie. We hebben veel kennis opgedaan, onderzoeken gelezen en tips gegeven. Ook zijn we continu met experts en klanten in gesprek. We namen een journalist in de arm om een reeks artikelen te maken zodat we al deze inzichten met jou kunnen delen! De artikelen zijn geschreven door Lenny Tamerus, een journalist met een scherpe blik, heldere pen én moeder van twee jonge kinderen. 

We trappen af met een theoretisch verhaal over de gezinshectiek. Maar gelukkig is er – zoals je van ons gewend bent – ook ruimte voor praktische tips en een relativerende noot.

Nee, het ligt niet aan jou. Het leven in een gezin is vol, chaotisch en stressvol. Je bent niet de enige die dat zo ervaart. Gelukkig is het tegelijkertijd ook levendig, liefdevol en soms ronduit hilarisch. Waar komt die hectiek vandaan? Hoe houd je het hoofd koel en het hart warm? Een zoektocht naar achtergronden én praktische oplossingen.

Lees het artikel via deze pdf.