Nieuw in de kletsserie

Gezinnig maakt al bijna tien jaar de leukste kletsboeken voor allerlei gelegenheden. Slaapklets voor het slapen gaan, Tafelklets tijdens de avondmaaltijd, Vakantieklets voor op reis. We vonden het hoog tijd voor boekje wat je altijd en overal uit je tas kunt toveren.

Een boekje wat je op ieder moment kunt gebruiken om verveling te voorkomen, om erbij te pakken als de schermtijd op is of gewoon omdat je zin hebt in een spelletje. Een boekje met originele vragen en opdrachten die uitnodigen tot leuke gesprekjes. We zijn verheugd te vertellen dat de kletsserie een klein en stoer exemplaar rijker is met Kletspocket. Stop het in je tas en je hebt altijd en overal iets te kletsen bij je. Onderweg in de auto of trein, tijdens een etentje met vrienden of familie, op een terrasje in de zon, in een lange wachtrij. Of gewoon op een luie zondagmiddag op de bank!

Het gebruik is simpel. Sla een willekeurige pagina open en beantwoord die vraag of voer die opdracht uit. Of – want wij vonden het natuurlijk leuk om er nog een spelelement aan toe te voegen: gooi met drie dobbelstenen, leg ze naast elkaar en ga naar die pagina. Het grappige is dat hierdoor de paginanummering begint bij 111 en na 166 komt 211 etc. In totaal bevat Kletspocket 216 knettergekke vragen en maffe opdrachten. Een paar voorbeelden:

  • Weet je nog waar je je laatste pleister hebt geplakt?
  • Stel je voor. Je moet een huisdier kiezen, maar je krijgt er dan wel 100 van. Welk huisdier kies je?
  • Uitdaging. Huppel achterstevoren.
  • Zou jij voor 1000 euro een hele dag je handen aan elkaar vast laten lijmen?
  • Uitdaging. Beweeg 10 seconden lang zoveel mogelijk spieren in je gezicht.
  • Kies. Baas worden van een pretpark, een land of de school. En wat is de eerste beslissing die je dan neemt?
216 vragen en opdrachten
Shop hier een Kletspocket >>
13,95