Lanceringsfeestje Lijfklets

Woensdag 13 september kun je kennismaken met de makers van Lijfklets, het nieuwste boek uit de kletsserie van Gezinnig. Geïnteresseerden zijn welkom op het lanceringsfeestje bij de Utrechtse Kinderboekwinkel (Ganzenmarkt 10 in Utrecht) van 15.30 tot 16.30 uur.

Belle Barbé (coauteur Lijfklets) geeft een presentatie over het belang van op tijd beginnen met de seksuele opvoeding. Rianne van Essen (oprichter Gezinnig) vertelt over het ontstaan van de kletsserie. Kom langs, blader door het nieuwe boek, stel al je vragen en neem vooral je kind(eren) mee. Voor hen liggen leuke opdrachten en kleurplaten klaar!

Er is beperkte capaciteit dus meld je tijdig aan als je erbij wilt zijn. Mail naar info@gezinnig.nl o.v.v. ‘lanceringsfeestje Lijfklets’ en laat weten met hoeveel volwassenen en kinderen je wilt komen.

Lijfklets is geschreven door specialist seksuele opvoeding Belle Barbé en onderwijskundige Michal Janssen. Het is een bijzonder invulboek over belangrijke onderwerpen in de seksuele opvoeding. Van je lijf leren kennen tot verliefdheid en van grenzen aangeven tot rolpatronen. Geschikt voor kinderen van 6-9 jaar.