Kom naar de Relax Mama Zomeravond

Een keer per jaar Moederdag is natuurlijk heerlijk, maar we zouden onszelf wel wat vaker mogen verwennen, vind je niet? Met een vriendin naar de film of in je eentje naar de massage salon. Op vrijdagavond 1 juni organiseert Elsbeth Teeling, oprichtster van de Club van Relaxte Moeders, een zomeravond feestje. Dat is ook een leuk avondje uit!

Op vrijdagavond 1 juni viert de Club van Relaxte Moeders een feestje in De Stadstuin in Utrecht. Het programma in een notendop: er worden columns voorgelezen, doe mee met de grote Relax mama-quiz (met prijzen!), bekijk een hilarische voorstelling over het moederschap en natuurlijk zijn er drankjes, muziek en een fijne goodiebag. Gezinnig is ook van de partij: we delen vijf-minuten-klets kaarten uit, je kunt door de boeken bladeren en natuurlijk kun je ons het hemd van het lijf vragen.

Je bent van harte uitgenodigd! Tickets voor de Relax Mama zomeravond kosten €15,00. Dit ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat. Je kunt de tickets hier bestellen.