Illustratiewedstrijd Slaapklets voor kleuters

Gezinnig gaat een tweede deel uitbrengen van Slaapklets voor kleuters. Ben jij (of ken jij) een ervaren illustrator die kans wil maken op deze opdracht? Doe dan mee aan onze illustratiewedstrijd.

Gezinnig gaat eind 2018 of begin 2019 een tweede deel uitbrengen van Slaapklets voor kleuters. In het eerste deel zijn de illustraties gemaakt door Sabine Wisman. Omdat zij zich nu richt op het maken van vrij werk en haar programma’s zoals de Artist Wake Up Call, zijn we op zoek naar nieuw talent.

Wil je kans maken op deze opdracht? Doe dan mee aan onze illustratiewedstrijd. Met in de jury Rianne van Essen (eigenaar Gezinnig), Michal Janssen (schrijfster van de kletsboeken) en natuurlijk niemand minder dan Sabine Wisman herself. 

De linkerpagina van Slaapklets voor kleuters is steeds hetzelfde. Op elke rechter pagina staan nieuwe opdrachten en vragen. We hebben voor twee rechterpagina’s kopij gemaakt. Het is de bedoeling dat je voor deze twee pagina’s tekeningen maakt. Ook ontvangen we graag een globale offerte voor de totale klus, die bestaat uit 1x tekeningen voor de linker pagina (die worden steeds herhaald) + 36 x tekeningen voor de rechter pagina’s (soms een grote en soms een paar kleinere tekeningen).

Inzendingen (tekeningen voor 2 pagina’s + offerte) zijn welkom tot 30 september 2018. We kiezen rond 15 oktober 2018 de winnaar.