Hoe gezinsvriendelijk is Nederland?

Hoe gaat het met gezinnen in Nederland? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Namens Stichting Voor Werkende Ouders nodigen wij je uit om je mening te geven. Op 15 mei worden de bevindingen overhandigd aan diverse leden van Tweede Kamerleden waaronder minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Karien Van Gennip.

Peiling onder ouders
Jaarlijks inventariseert Stichting Voor Werkende Ouders hoe het gaat met gezinnen in Nederland. Omdat ouders dit uiteraard als geen ander weten, willen we je verzoeken voor 30 maart deze VRAGENLIJST in te vullen. Naast de resultaten uit deze peiling worden gesprekken gevoerd met ouders en relevante cijfers bestudeerd. Op 15 mei 2023, de Internationale Dag van het Gezin, worden de bevindingen gepresenteerd in de vorm van de ‘Nederlandse Staat van het gezin’. Dit rapport wordt dan ook overhandigd aan diverse Tweede Kamerleden waaronder minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Karien Van Gennip.

Stichting Voor Werkende Ouders

Stichting Voor Werkende Ouders zet zich in voor kinderen, ouders en grootouders, omdat het makkelijker moet kunnen. Ze voeren een actieve lobby voor de juiste voorwaarden op het gebied van kinderopvang, goed onderwijs, mentale gezondheid, verlofregelingen en meer. Ook ondersteunen ze ouders met praktische tips. Kijk voor meer informatie op de website voorwerkendeouders.nl.

.