Gezinnig proudly presents: de Checkpad

We hebben iets nieuws bedacht! Een uitvinding waar we ouders en kinderen heel blij mee gaan maken. Een hulpmiddel om de ochtendstress te lijf te gaan. De Checkpad versoepelt het uitvoeren van dagelijkse handelingen en bevordert de zelfstandigheid. Al aangekleed? Check! Brood gesmeerd en tanden gepoetst? Check! 

De Checkpad is een dagplanner die de ochtend- en avondroutines versoepelt. Het is een fysieke checklist waarop taakjes afgevinkt kunnen worden. In één oogopslag zien kind en ouder welke taakjes nog gedaan moeten worden. Iedere keer als een taakjes is gedaan, draai je het wieltje een halve slag, van gekleurd (moet nog gedaan) naar wit (taak is gedaan). Na de ochtendtaken draai je de hele Checkpad om en staat hij klaar voor de middag/avond. Consumentenprijs € 24,95.

Tijdens de najaar editie van showUP zijn we in voorverkoop gegaan en op 28 september vond de perspresentatie van de Checkpad plaats in Blijburg Amsterdam.

Gastspreker Eva Bronsveld, opvoed- en onderwijsspecialist, is positief over het product: ‘Kinderen worden op een leuke manier zelf verantwoordelijk voor dat wat ze te doen hebben. Doordat het in kleine stapjes wordt opgedeeld is het ook zeer geschikt voor kinderen die nog veel moeite hebben met het houden van overzicht. Ik ga er ook een paar bestellen voor thuis.’