Gezinnig beeldbank

In de beeldbank van Gezinnig vind je productfoto’s en sfeerbeelden van onze producten. Eind maart hebben we een leuke shoot gehad met Emotieklets, Slaapklets voor kleuters, Slaapklets en Kletsboek.

De beeldbank is eerder dit jaar uitgebreid met video’s over acht verschillende kletsboeken en de Checkpad. Misschien een mooie aanvulling voor de online productpresentatie? In ongeveer een halve minuut vertellen we hoe het boek/product werkt en op welke manier het behulpzaam is. Je vindt de video’s in de beeldbank, en je kunt de video’s hier bekijken.

Je kan alle productfoto’s en sfeerbeelden van onze collectie downloaden. Per product is er een aparte map met een selectie van afbeeldingen in hoge en lage resolutie. Mocht er iets ontbreken of heb je vragen, laat het ons weten via de mail.

Onze beeldbank is te bereiken via dropbox. Klik op BEELDBANK GEZINNIG. Wederverkopers mogen de beelden gebruiken. Voor andere toepassingen graag overleg en/of vermelding van gezinnig.nl (@gezinnig) en fotocredits: Eef Ouwehand (@eefouwehand).

Collage slaapklets 4xB
Collage beeldbank 0605