Gezinnig beeldbank

In de beeldbank van Gezinnig vind je productfoto’s en sfeerbeelden van onze producten. Recent is nieuw beeld toegevoegd van Vakantieklets, Lijfklets en Weekpeek, onze vernieuwde weekplanner. Ook vind je er beeld van Emotieklets, Slaapklets, de Checkpad, Kletsboek en Kletskwartet.

De beeldbank is in 2022 uitgebreid met video’s over acht verschillende kletsboeken en de Checkpad. Misschien een mooie aanvulling voor de online productpresentatie? In ongeveer een halve minuut vertellen we hoe het boek/product werkt en op welke manier het behulpzaam is. Je vindt de video’s in de beeldbank, en je kunt de video’s hier bekijken.

Onze beeldbank is te bereiken via dropbox. Per product is er een aparte map met een selectie van afbeeldingen in hoge en lage resolutie. Mocht er iets ontbreken of heb je vragen, laat het ons weten via de mail. Klik op BEELDBANK GEZINNIG. Wederverkopers mogen de beelden gebruiken. Voor andere toepassingen graag overleg en/of vermelding van gezinnig.nl (@gezinnig) en fotocredits: Eef Ouwehand (@eefouwehand).

4luik beeldbank01
4luik beeldbank 02
4luik beeldbank02