Feelgood op Flavourites Live

Van 23 t/m 25 november vindt het inspirerende shopevent Flavourites Live weer plaats! Voor het tiende jaar alweer. En Gezinnig is er natuurlijk ook weer bij!

Kom je ook naar het inspirerende shopevent Flavourites Live? Dit jaar alweer voor de tiende keer!
Data: vrijdag 23 t/m zondag 25 november
Locatie: Kromhouthal in Amsterdam-Noord
Geopend: elke dag van 10.00 tot 18.00

Naast shoppen kun je ook superleuke dingen bekijken (demonstraties van designers, instagrammable walls) en doen (dansen op live muziek, lekker eten en allerlei creatieve workshops volgen). Kortom: een flinke dosis feelgood!

Pak je moment
Gezinnig is er ook weer bij. Met de complete kletscollectie, leuke cadeautjes, fijne aanbiedingen en we lanceren Mini Mama Momenten. Een prachtig boek met 52 manieren om beter voor jezelf te zorgen. Oefeningen en tips helpen je in no-time fysiek en mentaal op te laden. Het enige wat je nodig hebt is tien minuten. Dit boek is echt het ideale cadeau voor alle drukbezette moeders.
Extra leuk: je kunt een aantal momenten live ervaren in onze stand. Uitgever Rianne van Essen (eigenaar Gezinnig) en auteur Annet de Vries (eigenaar van het Waardenhuis) zijn alle dagen aanwezig om bezoekers een feelgood-moment te bezorgen. Kies een doosje (Pak je moment) en ervaar ter plekke de werking van een Mini Mama Moment. Komen dus!

Kaartjes aan de deur €12,50. Online in de voorverkoop €11,00. Meer info op flavourites.nl/live.