Family Circle Festival Amsterdam

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 komt er een nieuw Familie Festival naar Amsterdam. Laat je inspireren door de mooiste merken voor kleding, beauty, lifestyle, eten en reisbestemmingen. En doe mee aan een of meer van de 50 workshops.

Na succesvolle edities in diverse steden in Duitsland en Oostenrijk organiseert The Family Circle nu haar eerste tweedaagse festivalweekend in Nederland in De Hallen Studios in Amsterdam. Op 24 en 25 juni ben je van 10.00 tot 18.00 van harte welkom voor een lekker drankje, trendy inspiratie en de leukste DIY en knutselactiviteiten. Zoals het maken van bloemenkransen, het ontwerpen van t-shirts, het zeefdrukken van strandtassen en het maken van gezonde snacks.

Gezinnig is ook aanwezig tijdens dit Familie Festival met een kraampje vol kletsplezier. Wil je Rianne, de oprichter van Gezinnig, ontmoeten? Of eens uitgebreid door een van de kletsboeken bladeren? Of voelen hoe een Checkpad werkt? Dan is dit je kans!

Entree is €9 voor volwassenen, €6 voor kinderen van 4 tot 16 jaar en de toegang is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Kaartverkoop en meer informatie op de website van The Family Circle.

Family Circle Festival