BV familie

BV Familie is een sociale beweging die het makkelijker wil maken voor alle gezinnen in Nederland.

Gezinnig is partner van BV Familie. BV Familie is een sociale beweging, voor ouders en door ouders, die het makkelijker wil maken voor alle gezinnen in Nederland.

Waarom BV Familie?
Het doel van BV Familie is aan tafel komen. Bij politieke partijen, werkgevers, maatschappelijke organisaties en natuurlijk aan onze eigen keukentafel. Want er is genoeg te bespreken en te verbeteren als het gaat om ouderschap anno nu. Een paar voorbeelden. Kan het schoolsysteem niet beter aansluiten op werktijden? Wat is goed werkgeverschap als het gaat om werkende ouders? Kunnen we de wachttijden in de kinderopvang verkleinen? En thuis, kunnen we de taken evenwichtiger en efficiënter verdelen?

Doe mee!
Gezinnig en BV Familie hebben een gedeelde missie: we willen het makkelijker maken voor gezinnen. Gezinnig helpt met praktische tools en tips. BV Familie doet onderzoek, praat mee in Den Haag, trekt ten strijde en vertegenwoordigt zo de stem van gezinnen bij relevante organisaties. Allemaal zaken die wij van harte ondersteunen. Jij ook? Join the family! Je kunt gratis lid worden en je kunt je opgeven voor het BV Familie panel.