Checkpad

Maak kennis met de Checkpad. Deze uitvinding versoepelt het uitvoeren van taakjes en bevordert de zelfstandigheid. Het geeft tijdwinst, minder stress en een prettigere sfeer.

Al aangekleed? Check! Je tanden gepoetst? Check! Je gymtas ingepakt en je haren gekamd? Check!

 

De Checkpad is een hulpmiddel voor kind en ouder om de ochtend- en avondroutines te versoepelen. Vanaf nu hoeven ouders niet meer 100 keer te roepen wat er allemaal nog moet gebeuren. De Checkpad laat zien wat er van een kind wordt verwacht. Dat scheelt tijd en stress.

Je kiest een aantal activiteiten voor de ochtend (voorkant) en middag/avond (achterkant). In totaal zijn er 54 magneetjes, waarvan 4 blanco. Van aankleden, tanden poetsen en tas inpakken tot handen wassen, tafel dekken en pyjama aan. Is het taakje klaar? Draai het wieltje een halve slag. In één oogopslag zien kind en ouder welke taakjes nog gedaan moeten worden. Is alles in de ochtend gedaan, dan draai je de hele Checkpad om en staat hij klaar voor de middag/avond. Met de Checkpad kun je stap voor stap nieuwe taakjes toevoegen die je kind zelfstandig gaat uitvoeren naarmate je kind ouder wordt.

Inhoud:

  • 1 checkpad (6 x 20 cm)
  • 54 magneetjes
  • handleiding + legenda