Gratis Kletsmagazine bij elke bestelling

Tot en met eind september geven wij iedereen een Kletsmagazine cadeau, bomvol voorproefjes ter kennismaking met Gezinnig en de kletscollectie.

Editie 2 – de nieuwste versie van ons Kletsmagazine – bevat 48 pagina’s met inkijkjes in verschillende kletsboeken, printables, interviews en artikelen.

Van 25 augustus t/m 30 september ontvang je bij elke bestelling een gratis exemplaar. Hij verschijnt automatisch in je winkelmand. Wil je er ook een voor vrienden of familieleden? Een extra exemplaar is €1,50 en die shop je hier.

Gratis Kletsmagazines voor professionals en evenementen

Voor opvoed- en huisarts- of logopediepraktijken, kindercoaches en andere professionals in de ouder-kindzorg is het mogelijk om een flinke stapel Kletsmagazines aan te vragen.

Organiseer je vanuit een opvoedpoli, bibliotheek of school een workshop of een lezing, bijvoorbeeld tijdens de Week van de Opvoeding (4-10 oktober) of de Kinderboekenweek (6-17 oktober), ook dan kun je onze Kletsmagazines aanvragen om uit te delen.

Mail bij interesse naar info@gezinnig.nl o.v.v. Aanvraag Kletsmagazines. We ontvangen graag de adresgegevens, een korte omschrijving van de organisatie en het gewenste aantal Kletsmagazines (10, 25 of 50 stuks). De verzending is gratis.